OPDRÆTTET

Jeg hedder Sara Kristensen, og er født i 1988.. Jeg fik mine første marsvin i august 2003, hvor jeg købte Mulle og Gizmo i en dyrehandel. Senere købte jeg Tot fordi de skulle prøve at have unger, og siden er det vokset stille og roligt. Idag har jeg ca. 80 skønne mutter i stalden.

Jeg har siden foråret 2004 fået mutter fra Dansk Dyreværn Århus´ internat i Tingskoven, som jeg finder nye hjem til. Jeg har i tidens løb taget imod og formidlet rigtig mange dejlige mutter, som er havnet på internatet af mange forskellige triste årsager. Jeg har desuden taget imod mange grise fra private der af en eller anden grund ikke selv kunne passe dem mere. Jeg tager dog kun sjældent imod fra private nu.

Jeg avler flest kæledyr,
mit vigtigste avlsmål er gode sunde kæledyr med et godt temperament, derudover gør det jo ikke noget de er smukke og har en god størrelse og kropform. Jeg har i mange år mest haft farverne sølv agouti/hvid og lemon agouti/creme/hvid, men arbejder nu også mod solid agouti, gerne creme og cinnamon. Jeg har både glathårede, crestede, med pelsfejl, med hvirvler og indimellem dukker der også satin op.

I november 2007 flyttede min første skinny (Obsessions Bambi Bamzet) ind, jeg har avlet ganske få skinnyer, men har nu kun en enkelt tilbage og fokuserer i stedet på de andre projekter.

Jeg har altid godt kunnet lide fox, tan og otter, har efterhånden fået en fin lille gruppe af disse smukke dyr og forsøger at lave smukke sunde udstillingsdyr. Derudover kan de bidrage med smukke farver og andet spændende i kæledyrsavlen. Jeg fokuserer mest på fox og otter.